Hoppa till innehåll

Förläng campingsäsongen!

Säkra din säsongsplats

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen hela säsongen. Du får njuta av varje solig för- och sensommardag och får maximal sommarkänsla hela säsongen. Du bestämmer helt enkelt själv hur länge du vill att säsongen ska vara. Använd säsongsplatsen som din egen semesterstuga att koppla av i med familj och vänner. Bjud in nära och kära till besök för härliga dopp i havet, sköna dagar på stranden och roliga aktiviteter i närliggande områden. Hos oss finns både sommar-, för-, efter- och vintersäsong på flera destinationer över hela landet.

Fyll i intresselista

Vi arbetar inte med någon kötid för sommarsäsongsplatserna men vi har ett intresseformulär du kan fylla i. Hos oss är det först till kvarn som gäller när platserna släpps den 15 september. Du som fyllt i intresseanmälan får ett mail innan vi släpper platserna med information om hur du går tillväga för att få en plats. Under respektive destination på hemsidan hittar du ett formulär att fylla i med dina uppgifter.

För-, efter- och vintersäsong

Alla våra anläggningar erbjuder säsongsplatser från april till september, och några har även vinterplatser där du enkelt och bekvämt kan låta din vagn stå kvar hela året och besöker den så ofta du vill. Är du endast intresserad av försäsong eller eftersäsong så erbjuder vi ett flexibelt alternativ såklart. Om du vill bo som säsongsgäst under vintersäsongen kan du bland annat ställa din husvagn i det vackra vinterlandskapet på First Camp Arcus-Luleå och Nydala-Umeå. Även Skutberget-Karlstad har flera platser för vintern. Vintersäsong är även tillgängligt i Sibbarp-MalmöÅhus-Kristianstad och Mölle-Höganäs. Här erbjuds ett mer flexibelt campingliv för dig helt enkelt.

På våra destinationer får du all den information du behöver om hur du blir säsongsgäst, tveka inte att maila eller ringa den destination du har intresse av att bo på. Vi ser fram emot att välkomna dig som säsongsgäst – oavsett tid på året!

Du behöver inte anmäla dig till intresselistan när det gäller för-, efter- eller vintersäsong.

 

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer