Hoppa till innehåll

Om First Camp

First Camp är Sveriges ledande kedja inom camping för att våra gäster har valt att spendera sin värdefulla tid hos oss. Över 1 miljon gästnätter varje år talar sitt tydliga språk. Som landets ledande campingkedja har vi både kunskap och finansiella resurser att utveckla och underhålla de finaste anläggningarna på de vackraste platserna.

Idag finns First Camp på 15 destinationer, från danska Lakolk Strand på Rømø i söder till Luleå med sitt äventyrsbad i norr. Vi erbjuder 5.500 campingtomter, 850 stugor och massor av glädje. Vårt hjärta klappar för dig som älskar att bo i stuga, husvagn, husbil eller tält. Vi delar din kärlek till vår underbara natur och uppskattar den gemenskap som finns mellan oss som campar.

  • 15 destinationer
  • 5.500 campingtomter
  • 850 stugor
  • 400 medarbetare

Omtanke är en drivande kraft hos våra 400 medarbetare som varje dag jobbar för att göra campinglivet enklare och upplevelserna större. Ett exempel är Blïx Barnklubb som bjuder alla unga campare på spännande aktiviteter, bus och skoj sju dagar i veckan under högsäsong. Ett annat är First Club – medlemskapet där du får poäng på alla dina bokningar och inköp på anläggningarna. Poäng som du sedan enkelt kan handla för och allt smidigt samlat i en app i din mobil. Men det är också de där små sakerna som ett leende vid incheckning, hjälp med att pumpa ett cykeldäck eller de där tipsen som gör att den första segway-färden går som en dans.

Hos First Camp är alla välkomna – unga, gamla, familjer, idrottslag, distansarbetare. Vi har erbjudanden utformade för alla som insett de stora fördelarna med camping.

Alla First Camp-anläggningar drivs av First Camp Sverige AB med huvudkontor på Gårdatorget 2 i Göteborg. Att kedjan styrs från ett huvudkontor med specialister gör att personalen på anläggningarna kan ägna sin energi och uppmärksamhet åt vår viktigaste tillgång – gästerna.

First Camp ingår även i en allians med Regenbogen och Topcamp. Det gör att vi kan erbjuda våra gäster hela 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Vi har även ett koncept för kort- och långtidsboende för företag på våra destinationer. Läs mer om detta på smartstay.se.

Smart Stay

Smart Stay är vårt koncept för kort- och långtidsboende riktat till företag och organisationer....

Läs mer

First Camp Bistro

First Camp Bistro finns på sex av våra destinationer runt om i Sverige, från Umeå i norr till...

Läs mer

Bli säsongsgäst

Tycker du att campingsäsongen ibland känns för kort? Förläng säsongen och ställ upp husvagnen...

Läs mer

Äventyr med din Camping Tour Ticket

Med vår Camping Tour Ticket kan du upptäcka 29 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och...

Läs mer

Köp ett aktivitetshäfte

Aktivitetshäftet ger dig finfina rabatter på våra mest populära aktiviteter. Det är ju ingen...

Läs mer

Campa med hund

Här har vi tillsammans med Doggy samlat tips för dig som campar med hund, allt från tips på...

Läs mer

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer