Hoppa till innehåll

Mitt i den spännande Öresundsregionen

Strandhem: Nytt boende med hotellstandard

Upplevelser året om

First Camp Sibbarp-Malmö

Spendera din semester vid en vacker camping i Malmö, med utsikt över Öresundsbron och cykelavstånd in till city. På First Camp Sibbarp-Malmö kan du kombinera citysemestern med avkoppling och sköna dagar vid strandkanten.

Här finns roliga aktiviteter för både stora som små campare, där du bland annat kan hyra cykel, segway och trampbil och barnen leker med sin rymdkompis Blïx och Astronauterna i barnklubben sex dagar i veckan mellan vecka 27-32. I butiken finns nybakta frallor för långa frukostar och restaurangen på området bjuder på härliga sommarluncher och middagar med underhållning.

På campingen bor ni med utsikt över Öresundsbron precis vid havet i stuga eller på campingtomt med husbil, husvagn eller tält. Med såväl Malmö, Köpenhamn, Lund och Österlen runt knuten finns mängder av möjligheter till utflykter, sightseeing, shopping, nöjen och friluftsaktiviteter. Frågan är närmast hur ni ska hinna med allt kul som väntar?

Välkommen!

Nytt boende: Strandhem
2-bäddar med stor uteplats

Nytt bekvämt boende med såväl kök som eget badrum och hyrs till hotellstandard – alltid bäddade och klara för din nästa vistelse.

Info

Öppettider
Destinationen är öppen året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

29 september till 31 december
Måndag-Fredag 09:00 - 18:00
Lördag-Söndag 09:00 - 17:00

Servicebutik
Servicebutiken har samma öppettider som receptionen och fyller på sortimentet successivt under försäsongen. Öppet mellan 08:00-23:00 under högsäsong.

Restaurang
21 juni – 10 augusti
Alla dagar 12:00-23:00

12 augusti – 7 september
Alla dagar: 15:00-21:00

8 september – 29 september
Måndag-fredag: 17:00-21:00
Lördag: 15:00-21:00

Underhållning i restaurangen kl. 20:00 måndag-lördag vecka 27-32.

Se praktisk info

Upplev mer, betala mindre

Läs mer

Nytt boende i Malmö

Läs mer

Bli säsongare i vinter

Läs mer

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Höstlovsaktiviteter

Läs mer

Vandringsleder i Skåne

Läs mer

På fiskeresa i Sverige och Danmark

Läs mer