Hoppa till innehåll

För en aktiv semester

First Camp Lugnet-Falun

First Camp Lugnet-Falun är belägen i en rofylld och naturskön miljö i östra Falun. Här finns boendealternativ i alla prisklasser, samtliga med den gemensamma nämnaren att de har den stora och moderna idrotts- och fritidsanläggningen Lugnet precis inpå knuten. Campingen är öppen året runt och erbjuder alltid mängder av aktiviteter för er som tycker om sport och friluftsliv. Vi hyr ut längdskidor och MTB-cyklar.

På vår camping i Falun erbjuds campingtomter för husvagn, husbil och tält omgivna av lummig grönska. Namnet till trots är det alltid nära till aktiviteter och rörelse på vår camping på Lugnet. Här erbjuds allt från minigolf, boule och sköna promenader i naturreservatet till möjlighet att utöva idrott på elitnivå. På Lugnets fritidsanläggning finns ett stort utbud av motions- och skidspår, cykelleder, sporthall med gym, simhall med separat relaxavdelning samt tempererat friluftsbad med vattenrutschbanor och solytor.

Året runt finns det möjlighet att med bergbana och hiss ta sig upp till hoppbackarna och Hopptornet. Där kan ni njuta av en otrolig utsikt över Falun med omnejd och samtidigt besöka VM-utställningen högst upp i Hopptornet.

Boka nu, betala sen.

Boka nu. Betala endast 10%. Spara. Längta. När det är 30 dagar kvar till ankomst betalar du enkelt resten av semestern.

Info

Nyhet! Nordic Camping & Resort har blivit en del av First Camp familjen, namnet har ändrats men Lugnet finns här som vanligt.

Öppettider
First Camp Lugnet-Falun har öppet året runt.

Reception
Kontakta receptionen för info om sen incheckning.

1 januari till 2 april
Måndag - Söndag 09:00 - 16:00
3 april till 28 maj
Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag - Lördag 09:00 - 19:00
Söndag 09:00 - 13:00
29 maj till 17 juni
Alla dagar 08:00 - 20:00
18 juni till 8 augusti
Alla dagar 08:00 - 23:00
9 augusti till 29 augusti
Alla dagar 08:00 - 20:00
30 augusti till 27 september
Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag - Lördag 09:00 - 19:00
Söndag 09:00 - 13:00
28 september till 31 december
Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag Stängt

Incheckningsautomat
För campinggäster som kommer efter att receptionen är stängd finns en betalstation. Följ instruktion på skylt och skärm.

Falu Gruva
Läs mer om vår ställplats i Falun här.

Se praktisk info

Att göra - på First Camp

Vilken blir din nästa destination?

Vill du återuppleva en gammal favorit eller ge familjen nya barndomsminnen? Väljer du någon av destinationerna hos First Camp så får du garanterat en minnesvärd upplevelse. Här hittar du över 40 campingplatser och stugbyar fyllda med aktiviteter, barnklubb och avkopplande service. På platser som tillhör de vackraste i Sverige och Danmark. Börja njuta av din resa redan idag, boka med flex nu.

Laddar karta...

Laddar

Lästips för campinglivet

Bästa campingarna på västkusten

Läs mer

6 tips för en skönare campingsemester

Läs mer

Sportlovscamping med First Camp

Läs mer